::..SELAMAT DATANG..SELAMAT MEMBACA..SELAMAT PULANG..::

Tuesday, November 16, 2010

KISAH KAU DAN AKU

ALHAMDULILLAH...

pejam celik, pejam celik tahun 2010 dah nak sampai ke penghujungnya..terlalu banyak coretan kehidupan yang terlakar sepanjang tahun ni..terlalu banyak jugak kenangan yang tak akan dilupakan sehingga bila-bila pun..kenangan tu akan terpahat jauh disudut hati..terima kasih keluarga, kawan-kawan, IPG TAA, pensyarah dan semuanya...tanpa anda semua tiadalah warna warni dalam kehidupan saya..

AKTIVITI SEPANJANG TAHUN NI :

~SUKBEL 2010, PEKAN PAHANG~
terlalu banyak kenangan dan pengalaman yang tak dapat dilupakan. terima kasih rakan-rakan yang memberi semangat dan dorongan, terima SIFU2 yang sanggup mengajar dan tak kenal erti jemu dan terima kasih BSMM kerana memberi saya peluang untuk menjadi lebih berani dan confident.

~TEAM GAMELAN 2010~
tak sangka dapat main gamelan sebab sejak masuk IPG memang teringin nak jadi salah sorang pemain untuk gamelan sebab suka dengar muziknya. then awal 2010 saya dapat peluang dan memang tak pikir 2 kali. terlalu banyak pengalaman dan kenangan yang saya dapat. dari latihan, angkat barang2 dan buat live show. it's awesome. saya sayang mereka semua.

~AHLI LIBRIAN 2010~
saya tak tahu macam mane boleh buat keputusan untuk jadi librian. tapi ape2 pun sangat best dengan kawan-kawan dan staff libary sangat yang sporting, dan sy jugak dapat banyak pengalaman. antaranya mengira semua buku yang ada dalam library. OMG! anda penah buat?..tak penahkan..dan menjejakkan kaki ke ARKIB NEGARA untuk mencari bahan berkaitan dengan PM kite.


~GUNUNG DATUK, N.9~
rasa mcm tak percaya sy panjat gunung lagi lepas panjat gunung senyum. A.wan offer peluang untuk naik gunung ni. gunung ni terlalu banyak pahit manisnya. sylah ketua, sylah bendahari, sy lah setiausaha, sylah ajk makanan, ajak pengangkutan, ajak keselamatan dan SEMUA nya terletak diatas bahu sy. wpun mcm tu, sy amat bangga sebab berjaya membawa 39 warga IPG menjejakkan kaki hingga ke puncak gunung. *sangat sejuk* . terima kasih kepada NAQUE, SYAFIQ yang banyak membantu sy. *doakan keselamatan syafiq, moga dia cepat sembuh.amin*

ada lagi program lain yg tak dapat dipaparkan gambar, antaranya :

PROGRAM BIG SEM3/4
  • sem 3 : program di SEKOLAH LANAI. pertama kali membuat mural (lukis dan warna tau!) di sekolah dan diberi dinding yang amat besar. terima kasih kepada anis, najiha, fadzli yang sama-sama menyumbangkan bakti.
  • sem 4 : program ANAK ANGKAT. 3 hari 2 malam bersama Siti Rosni. sehingga kini masih berhubung dengan mak angkat. luv them so much!
sampai sini dulu, sy akan sambung kemudian (kalau rajin)..sayonara!~ :)

3 comments:

ahsfantasy24 said...

thanks a lot wawa..

jom la wt trip laen lak,
best sgt3!!!!!!!!!!! :)

WAWA M BAKRY said...

aiyak..malu pulak sbb puji diri sendiri..hehe..insyaAllah..klau ade rezki kite panjat gunung lagi yek..:)

Anonymous said...

wawa.hihi...