::..SELAMAT DATANG..SELAMAT MEMBACA..SELAMAT PULANG..::

Friday, May 28, 2010

Kalimah Allah Pada Logo Crocs !

Selipar getah yang popular pada masa kini, dan mempunyai pelbagai reka bentuk lain dari yang lain. Selipar crocs memang terkenal di Malaysia dan banyak juga selipar crocs yang tiruan,
apa yang hendak di beritahu disini, sesuatu disebalik logo Crocs, pada logo Crocs ini tertera kalimah Allah jika di perhatikan betul-betul, cuba anda lihat.

Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Gambar@rajacopypaste.blogspot.com
adakah ini hanya kebetulan atau satu propaganda untuk menghina agama Islam?

Berapa ramai orang Islam kat Malaysia ni yang pakai selipar Crocs?

3 comments:

siti said...

k.wawa org paki crocs ta ori,,.
yg rm18 je..
cane ??
heheh

Husna Najihah said...

skang ni bnyk propaganda yg yahudi wt tuk hina Islam..berhati2 lah...jgn smpi kita umat islam yg hina agama kita...

WAWA M BAKRY said...

siti : asalkan ade lambang buaya tu, ori atau pun tidak, same je..jadi buatlah sesuatu supaya kite tidak terpengaruh dengan mereka..ok dear?..=)

una : yup..tanpa kite sedari..bile da sedar, da terlambat..penggunaan crocs amat berleluasa sekarang..dari yang kecik hinggalah yg besar..crocs dibuat begitu selesa dengan pemakainya sehinggakan kite tak sedar @ mmg tak nak sedar ape yg tersirat disebalik lambang tersebut..sebar-sebarkanlah ea..=)