::..SELAMAT DATANG..SELAMAT MEMBACA..SELAMAT PULANG..::

Friday, April 3, 2009

PENGALAMAN N KENANGAN TERINDAH....
part 1

( amalina, rosni, ME, najiha )

untuk pengetahuan u all sekalian, me n my frenz seramai 3 orang
iaitu JIHA, AMAL N ROSNI..<> hehe..
wat PBS kat uma aku..
PBS tu singkatan kepada pengalaman berasaskan sekolah...
banyak gilerr pengalaman yg kitaorang dapat sepanjang
5 hari kat sekolah tu..
we all major PEMULIHAN BM...
aku tak rase rendah diri dengan course aku ni..
malah aku BANGGA...
sebab aku akan ajar pelajar yang tak boleh nak
menguasai 3M ( baca, tulis n kira)...
so aku tak payah nak fenin2 tanda kertas or tande buku...
aku juz ajar diorang sampai ley kuasai 3M tu..
BEST X???
best kan...hihi..
tapi tension gak ar...

sebelum ni aku blaja teori je, hri ni aku kne
praktikn segala ilmu setahun jagung yg aku ade..hehe..=p

hari tu aku ada aja sorang budak pemulihan ni...
die boleh EJA perkataan ni..<>..
but..!!!
dia akan baca BUKI, BUKI N BUKI...
pd hal die eja betul n boleh sebut, tapi bile
aku suruh sambungkan BA + KA..
dia akan sebut lagi BUKI...
warghhh!!!
mase tu agak tension la jugak..
FIRST EXPERIENCE BEB....
tapi budak2 pemulihan ni memerlukan masa yg agak lama
untuk berubah..kiter nak ubah manusia kan..
so, kne la take time ckit...
aku puas hati la ngajar diorang walaupun tak lame...
ok la..
sape yg berminat lagi nak tahu cter seterusnya tnggu part 2..
kali aku akan cerita the real HYPERACTIVE student...
hehe..


Thursday, April 2, 2009

about me!!!

hai kengkawan sumer.. sy ni baru berjinak-jinak nak wat blog... so kalo ader yg terkurang tu paham2 je la ea... hmm.. tak tahu nak citer ape la sna nye...
ok la..
bia saya cter psl diri sy dlu..


ini la saye..SITI NUR WAHEDAH BINTI MOHD BAKRI...

itu je la...ade 5 adik lagi...
sumer tengah belajar..
sy anak sulong...study kat IPGM KAMPUS PERGURUAN TENGKU AMPUAN
AFZAN...
insyaALLAH akan menjadi bakal guru satu hari nanti...
hehe..

kengkawan sekalian..ingat tau..
mane la tahu satu hari nanti sy ajar anak kengkawan sekalian..
jadi, kene la baik2 ngan sy tau..=)